Contact

Aankondiging

Beste koffieliefhebbers,

Wij zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van onze nieuwe Indonesische koffiewebshop, Kopi Ter Enak! Voordat we live gaan met onze heerlijke excellente Indonesische biologische koffiespecialiteiten in juli van 2024, nodigen we u graag uit om alvast een kijkje te nemen.

Houd onze webshop goed in de gaten!

Bij Kopi Ter Enak beginnen we met het aanbieden van drie koffiesoorten, zowel in geroosterde koffiebonen als gemalen koffie. “Wees er snel bij!” Maar we streven ernaar om ons assortiment in de toekomst uit te breiden. Onze focus ligt op het leveren van de beste kwaliteit Indonesische biologische koffie, rechtstreeks van de familieplantages-coöperatie.

Om op de hoogte te blijven van de lancering en updates, nodigen wij u uit om uw contactgegevens met ons te delen. We zullen u graag informeren zodra er nieuws is over de officiële start van onze webshop, zodat u geen enkele kans mist om onze heerlijke Indonesische biologische koffiesoorten te proeven en andere spannende ontwikkelingen.

Bedankt voor uw interesse in onze Indonesische biologische koffiesoorten! We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen bij Kopi Ter Enak.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Team Kopi Ter Enak

Bestel jouw koffie  100% biologisch  vandaag nog!
0